NORA

Krajem ljeta 2010. u udrugu nam je stigla mala, bolesna loptica. Prehlađena, mršava, sa virusnom upalom očiju, to je bila naša Nora. Oko joj je na žalost moralo biti izvađeno i taj mali ožiljak je jedini podsjetnik na taj ružni period njenog života. Mačka Nora se toga više niti ne sjeća, zaboravila je nesretan početak svog života. Ona uživa u svakom danu, vesela je i jako umiljata, obožava ljude. Za nju ne vrijedi suzdržanost i oprez kad upozna nekog novog, bilo da se radi o životinjama ili ljudima.

Svima prilazi dobroćudno i znatiželjno, za par minuta već vam je u krilu i onda slijedi ono u čemu je Nora najbolja: masiranje. Svojim šapicama će vas masirati i mijesiti beskrajno dugo i nikad se neće umoriti. Imate li upalu mišića ili vam samo treba lagano opuštanje, tu je Nora. Svaki dan, radi i vikendom i praznicima:-)

Dobro se slaže sa drugim macama i psima, odrasla je sa njima. U ove dvije godine pretvorila se u pravu ljepoticu gracioznog hoda, malu crnu panteru. Bez obzira na sve njene kvalitete onaj najvažniji poziv, poziv u novi dom Nora još nije dočekala..

udomljavanje mačke

U današnjem svijetu izgled je važan, svjesni smo toga. Već je izuzetno teško udomiti životinju crne boje a još k tome bez oka- nemoguća misija. Rekli smo Nori da ona tako dugo čeka jer je posebna, najposebnija maca na svijetu i da će po nju doći posebna, najposebnija osoba. To će biti osoba koja ne gleda očima nego srcem, ima ih malo ali ih ipak ima.

 

Nora je cijepljena, očišćena od parazita i sterilizirana. STAROST 07/2010

Udomljena u najboljim rukama 🙂

dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
Da me pitate bez čega ne bih mogla zamisliti život rekla bih bez životinja. Mnogi ljudi traže sreću a ja ju osjećam svakog dana, sjaji u očima pasa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read