NaslovnicaZanimljivostiŽivotinjskim prijateljstvima nema kraja!

Životinjskim prijateljstvima nema kraja!

Životinjskim prijateljstvima nema kraja!
Istina, životinjskim prijateljstvima nema kraja, zato je fotogalerija koja slijedi nakon ovog kratkog uvodnog teksta pravi pokazatelj koliko su životinje spremne na prihvaćanje drugoga i drugačijega, pronalazeći u drugoj životinji ono najbolje, bez osuđivanja “mana i nedostataka”, gledajući u svom prijatelju, istinskog i pravog prijatelja, zadivljujuće za svakoga, ali i za skeptike koji sumnjaju u životinjsku empatiju!

Jedino što je bitno je druženje i pravo prijateljstvo, primjer kakav nam daju životinje je stvarno stanje koje bi i mi ljudi trebali primijeniti u odnosu jednih prema drugim, ali isto tako i prema životinjama, bile te životinje kućni ljubimci ili životinje u prirodi.

Ipak treba napomenuti da su se životinje u ovakvoj situaciji našle isključivo zahvaljujući čovjeku, ono što je nespojivo u divljini, stvorilo je prijateljstvo u zarobljeništvu kao zamjena za prijateljstva među svojom vrstom.

Unatoč takvom realnom pogledu, moramo ustvrditi da je prijateljstvo na fotografijama koje slijede više nego lijepo i simpatično!

Stoga se prepustite užitku gledanja ovih iznimnih i istinskih prijatelja.

Fotografije: www.boredpanda.com

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read