NaslovnicaKućni LjubimciPas Alf, star 11 godina je zasigurno zaslužio dom dostojan psa!

Pas Alf, star 11 godina je zasigurno zaslužio dom dostojan psa!

Priča o Alfu psu koji je prije punih 11 godina došao u azil udruge “NOINA ARKA” hrvatske udruge zaštitnika životinja sa svoja dva brata je tužna gledajući to ljudskim očima, braća su odavno udomljena, Alf nije imao tu sreću, jedno udomljavanje koje je u njegovom slučaju kratko potrajalo, naime osobe koje su ga udomile su se morale odseliti i Alf nije mogao s njima pa je vraćen nazad u azil udruge “NOINA ARKA”.

Naravno svi se naviknu na postojeće stanje, pa tako i Alf, ali vjerujem da će se naći dobra duša koja će toj divnoj životinji osigurati mirnu i ugodnu starost.

U kratkom razgovoru s aktivisticom udruge, dobio sam informacije o Alfovoj aktivnosti, iako u zrelim godinama, Alf je još uvijek zaigran i nestašan, trči, skače i veseli se ljudima i životu oko sebe.

Ipak se nadam da će Alf naći dobru dušu koja će se pobrinuti za njega, jer bilo bi i više nego tužno da do zadnjeg dana svoga života ima pogled uperen u rešetke kaveza u azilu udruge… istina pas Alf ne zna za bolje i zadovoljan je sa svojim životom, ali neka zadnje godine života ipak proživi životom dostojnim najboljeg čovjekovog prijatelja, jer još jednom ponavljam naslov članka, pas Alf, star 11 godina je zasigurno zaslužio dom dostojan psa!

Kontakt telefoni: 091 221 4696, 091 421 4696

Alf - udomljavanje psa

Alf - udomljavanje psa - slika 2


Alf - udomljavanje psa - slika 3

Alf - udomljavanje psa - slika 4

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read