NaslovnicaDivlje ŽivotinjeHercules hrabri i snalažljivi mladi slon

Hercules hrabri i snalažljivi mladi slon

Hercules hrabri i snalažljivi mladi slon, možemo umjesto mladi slon kazati i beba, jer Hercules ima svega godinu dana, a već je pokazao svu hrabrost i domišljatost tih divnih divljih životinja.

Naime 14 gladnih lavica je u nakani da utaže svoju glad krenulo u napad na Herculesa (ime je dobio od promatrača ovog događaja, ime mu definitivno pristaje).

Ne možemo zamjeriti lavicama što su pokušale nahraniti sebe i svoju mladunčad, ali se svakako možemo diviti hrabrosti koju je pokazao beba slon u obrani svog života i slonovskog dostojanstva.

Naravno da pošto se je odvojio od svog krda i majke koje su ga inače čuvali od opasnosti našao u situaciji koja je bila za njega veoma pogibeljna, te se prilikom početka napada čopora gladnih lavica prvotno zbunio i uplašio, ali je ubrzo shvatio da ga taktika bijega u vodu i kontranapad iz vode spašavaju od daljnjih napada gladnih lavica.

Što kazati, nego bravo za malog Herculesa!

Foto: screenshot Youtube

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read