NaslovnicaKućni LjubimciPas slomljenog srca, pokazuje nesvakidašnju privrženost

Pas slomljenog srca, pokazuje nesvakidašnju privrženost

Slomljeno srce psa čija je vlasnica umrla prije dva mjeseca pokazuje nesvakidašnju povezanost za osobom koja mu je bila centar svijeta.

Svakodnevno već puna dva mjeseca vjerni Tommy, 7. godina stari pas u tipu njemačkog ovčara dolazi na misu kada u 17.00 sati začuje zvona koja pozivaju na misu u crkvi Santa Maria Assunta u mjestu San Donaciju u Brindisiju.

Pripadao je gospođi Maria Margherita Lochi, 57 godišnjakinji i bio joj je vjeran suputnik i prijatelj nakon što ga je udomila kada ga je pronašla napuštenog u poljima u blizini svoje kuće.

Kako ju je pratio u životu svakodnevno na putu do crkve, tako je nastavio i nakon njene smrti, s tom razlikom da mu sada svećenik don Donato Panna dopušta ulazak u crkvu, gdje pas ostaje do svršetka mise, bilo da su u pitanju pogrebi, vjenčanja ili krštenja.

tommy, pas slomljenog srca

Svaka asocijacija na posljednje prisustvo voljene gazdarice aktivira Tommya da iščekuje svoju životnu suputnicu koja više nikada neće doći.

Nadamo se da će Tommy ipak nastaviti živjeti bezbrižnim i ugodnim životom ljubimca u tom malom mjestu.

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read