NaslovnicaKućni LjubimciUz ovog jack russell terijer psa vam preostaje samo ljenčarenje

Uz ovog jack russell terijer psa vam preostaje samo ljenčarenje

Uz ovog jack russell terijer psa vam preostaje samo ljenčarenje i to je stvarna činjenica, koliko god truda i rada bilo iza ovako uspješne obuke za kućnu pomoćnicu ili kućnog pomoćnika, jer ne znam kako drugačije nazvati sve ovo što radi ovaj predragi pas, čini se da ovaj mali jack russell terijer sve to radi s potpunim zadovoljstvom i to iz jednog jedinog razloga, da bi usrećio svoju vlasnicu.

Komentari koji se mogu čuti na ovakvu tvrdnju drže vodu, njoj zasigurno ne treba muž za poslove po kući, jer to i više nego dobro i efikasno obavlja njen kućni ljubimac mali i izuzetno inteligentan pas jack russell terijer imenom Jesse.

Ovakva prezentacija sposobnosti jednog psa iz određene pasmine je zasigurno veliki plus za pasminu, u ovom slučaju za jack russell terijere, vjerojatno je na tisuće osoba nakon viđenog na ovom video uratku poželjelo i sebi nabaviti psa poput Jesse.

Ovdje se nema više što dodati, osim vas prepustiti uživanju i čuđenju sa sposobnostima koje nam pokazuje ovaj izuzetni i veoma pametan pas!


Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read