NaslovnicaKućni LjubimciPas Labrador spašen od utapljanja!

Pas Labrador spašen od utapljanja!

Pas labrador uspješno spašen od utapljanja. U Argentini su dvojca muškaraca skočili u rijeku Gualeguaychú s namjerom da spase nesretnog psa labradora boje čokolade koji se je zapetljao u uže od plutače.

Pas se je svim silama borio da ostane na površini i kada mu je već nestajalo snage, pojavila su se dva muškarca i hrabro skočili u pomoć čovjekovom najboljem prijatelju, treba napomenuti da je rijeka u tom dijelu jako mutna i blatnjava, što je dodatno otežavalo spašavanje labradora boje čokolade.

Damián Ocampo je prvi skočio u namjeri da pomogne zapetljanom labradoru, ali nije uspjevao, tako da je ulogu glavnog spasitelja preuzeo Marcelo Garbino, te je nakon otpetljavanja labradora iz užeta, strpljivo plivao s njim do mjesta gdje je pas mogao isplivati na kopno.

Nakon toga je sretni trojac pozirao za snimatelje i proslavio uspješno spašavanje.

Jedan od prolaznika je ovjekovječio psa i njegovu dvojcu spasitelja, slika govori više od riječi.

Jedan dio spašavanja je snimljen s kamerom, pogledajte video u nastavku.

Foto: www.lifewithdogs.tv

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read