NaslovnicaKućni LjubimciMačke i njihovi muški vlasnici

Mačke i njihovi muški vlasnici

Mačke i njihovi muški vlasnici nisu stereotip na koji smo navikli, mačke uvijek više poistovjećujemo sa ženskim vlasnicima, osim kada su u pitanju obiteljske uzgajivačnice mačaka u kojima sudjeluju svi članovi obitelji pa tako i muški članovi.

U nastavku donosimo fotogaleriju muških vlasnika mačaka, koji su i više nego ponosno pozirali zajedno sa svojim kućnim ljubimcima mačkama.

Koja je poanta ovog članka, jednostavno mačka kao kućni ljubimac uopće ne umanjuje muževnost jednog muškarca, naprotiv, dodatno je ističe i pokazuje mušku stranu empatije prema mačkama!

Dakle prosudite sami, da li je mačka manje mačka u društvu svog muškog vlasnika i da li je muškarac manje muškarac u društvu svoje mačke ili mačaka…

Odgovor koji se meni nameće kao vjerodostojan je, mačka je i dalje mačka, a muškarac je i dalje muškarac, dakle dečki, slobodno nabavite mačku kao kućnog ljubimca, nitko neće osporiti vašu muškost, a i sami ćete uvidjeti da je mačka idealno društvo i nezahtjevni kućni ljubimac koji će vam pružiti ugodne i prijateljske trenutke zajedničkog suživota!

mačka i muškarac - slika 1

mačka i muškarac - slika 2

mačka i muškarac - slika 3

mačke i muškarac - slika 4

mačka i muškarac - slika 5

mačka i muškarac - slika 6

mačka i muškarac - slika 7

Fotografije: David Williams

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read