NaslovnicaIzdvojenoDupla kuna za dupli spas životinja s Banovine

Dupla kuna za dupli spas životinja s Banovine

Pozivaju se svi da se tijekom mjeseca veljače priključe akciji „Dupla kuna za dupli spas”, kojom će se pokušati udvostručiti velikodušna donacija tvrtke Astra poslovni inženjering od 150 000 kuna i prikupiti još toliki iznos za kastraciju 1000 pasa i mačaka na području Banovine.

Donacije se mogu uplatiti na račun broj HR9524020061500072860 (Prijatelji životinja, Mreža za zaštitu životinja), model 99, svrha uplate: Dupli spas.
Zahvaljujući donatorima, skrbnici pasa i mačaka s područja Banovine mogu besplatno kastrirati svoje životinje u dogovoru s veterinarskim ambulantama u Glini, Petrinji i Sisku. Termin kastracije potrebno je prethodno dogovoriti pozivom od 9 do 16 sati na broj 095 4 254 254, a na isti broj mogu se javiti mještani koji mogu pomoći volonterski.

Više informacija možete saznati na https://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=4424…

Molimo vas da podijelite članak u što većem broju jer životinje u Sisačko-moslavačkoj županiji žive u zaista teškim uvjetima. Važno je naglasiti da od potomstva 1000 pasa i mačaka s godinama nastane i 50000 nekastriranih životinja pa se duplom kunom spašava od patnje mnogo više od 1000 životinja koliko ih se planira kastrirati ovim projektom, ako se prikupi dovoljno sredstava.

Dodatne napomene za uplatu donacije (ako će kome trebati):

PLAĆANJE PREKO INTERNETSKOG BANKARSTVA
Donacije se mogu uplatiti na račun broj HR9524020061500072860 (Prijatelji životinja, Mreža za zaštitu životinja), svrha uplate: Dupli spas.

Napomena:

Model i poziv na broj nam nisu važni, upišite ono što vam prolazi. Nekima je to model 99 i ništa u poziv na broj. Ako vam to ne dopušta, isprobajte model 02, a pod poziv na broj 2022. Ako vam ni to ne prolazi, isprobajte neke druge modele.

BARKOD:

Ako skeniranje barkoda ne uspijevate izvršiti uplatu do kraja jer vam javlja grešku, upišite pod model i/ili poziv na broj bilo što što prolazi. Nama model i poziv na broj nisu važni, već samo svrha/opis uplate: Dupli spas.

Nekima prolazi model 99 i ništa u poziv na broj. Ako vam to ne dopušta, isprobajte model 02, a pod poziv na broj 2022. Ako vam ni to ne prolazi, isprobajte neke druge modele.

Hvala svima u ime šapica s Banovine

dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
Da me pitate bez čega ne bih mogla zamisliti život rekla bih bez životinja. Mnogi ljudi traže sreću a ja ju osjećam svakog dana, sjaji u očima pasa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read