NaslovnicaKućni LjubimciKakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno

Kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno

Kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno, istina, puno puta smo vidjeli kako kućni ljubimci nalikuju svojim vlasnicima i vlasnici njima, da li je to slučajno ili do fizičke sličnosti dolazi ciljanim odabirom?

Vjerojatno su u pitanju i jedna i druga opcija, nalikovati svojem kućnom ljubimcu je kod nekih osoba postala stvar prestiža, kod nekih osoba je to čista slučajnost, neki preuzmu slične navike kao i njihovi ljubimci, a i obratno, a u nekim slučajevima se radi o mentalnoj identifikaciji vlasnika s ljubimcem i ljubimca s vlasnikom.

Potpunu fizičku sličnost je nemoguće postići, ali izrazi lica, zauzete poze, čak i pokreti, društveno ponašanje i ponašanje općenito je ono što dovodi do toga da nalazimo sličnost između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Kako to može izgledati, možete vidjeti na ovih 44 primjera u foto galeriji, a na kojima se nalaze situacije koje sam nabrojao.

Foto galerija koja i više nego zorno pokazuje sličnosti između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, možda baš putem ove foto galerije uočite sličnost između sebe i svog kućnog ljubimca, odnosno na eventualne sličnosti na koje do sada niste obraćali pažnju, jer ne kaže se bez razloga, kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, ima tu istine i više nego što očekujete, pitajte ljude oko sebe, naročito one kojima prijateljski vjerujete i saslušajte odgovore koji će vas zasigurno iznenaditi, ako ne iznenaditi, onda barem lijepo nasmijati!

Dean Mladenović
Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read