NaslovnicaKućni LjubimciKakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno

Kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno

Kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, a vrijedi i obratno, istina, puno puta smo vidjeli kako kućni ljubimci nalikuju svojim vlasnicima i vlasnici njima, da li je to slučajno ili do fizičke sličnosti dolazi ciljanim odabirom?

Vjerojatno su u pitanju i jedna i druga opcija, nalikovati svojem kućnom ljubimcu je kod nekih osoba postala stvar prestiža, kod nekih osoba je to čista slučajnost, neki preuzmu slične navike kao i njihovi ljubimci, a i obratno, a u nekim slučajevima se radi o mentalnoj identifikaciji vlasnika s ljubimcem i ljubimca s vlasnikom.

Potpunu fizičku sličnost je nemoguće postići, ali izrazi lica, zauzete poze, čak i pokreti, društveno ponašanje i ponašanje općenito je ono što dovodi do toga da nalazimo sličnost između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Kako to može izgledati, možete vidjeti na ovih 44 primjera u foto galeriji, a na kojima se nalaze situacije koje sam nabrojao.

Foto galerija koja i više nego zorno pokazuje sličnosti između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, možda baš putem ove foto galerije uočite sličnost između sebe i svog kućnog ljubimca, odnosno na eventualne sličnosti na koje do sada niste obraćali pažnju, jer ne kaže se bez razloga, kakav vlasnik takav i kućni ljubimac, ima tu istine i više nego što očekujete, pitajte ljude oko sebe, naročito one kojima prijateljski vjerujete i saslušajte odgovore koji će vas zasigurno iznenaditi, ako ne iznenaditi, onda barem lijepo nasmijati!

Dean Mladenović
Dean je izvršni urednik blog magazina Pet Point na kojemu se predstavljaju kućni ljubimci i ostale životinjske vrste koje nastanjuju naš zajednički planet Zemlju, s nakanom što boljeg upoznavanja i informiranja šire javnosti o kućnim ljubimcima i ostalim životinjama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read