NaslovnicaKućni LjubimciBila sam jako mala, bolesna i divlja

Bila sam jako mala, bolesna i divlja

Ja sam mačka Mia. Prvi put kad sam vam pisala bila sam jako mala, bolesna i divlja. Sad sam već nešto porasla, ozdravila sam i puno sam pitomija.
Teta koja me je spasila mi je rekla da mi mora nadoknaditi to što sam bila sama i napuštena i da će me puno maziti svaki dan. I mazi me puno, nekad bude baš dosadna ali je pustim jer se i meni to sviđa. Uživam i ispružim skroz šapice i mijesim u prazno.

Moram vam reći par stvari o meni da me bolje upoznate. Od one male divljakuše ja sam postala umiljata mala maca ali se i dalje svaki put kad me hoćete pomaziti spustim onako ponizno na pod. Mnogih stvari se više ne bojim, ali se još uvijek uplašim naglih zvukova i velike buke.. Ali toga se plaše i sve druge mace. Dok vas ne upoznam sam plaha, ali se jako brzo opustim.
Volim jesti, svaki put poližem svoj tanjurić i uvijek, baš uvijek tražim još.
Volim se igrati sa drugim macama i psima i najviše ih volim onako iznenada opaliti šapicom po glavi (nekad i više puta zaredom) i onda pobjeći. Treba im neko vrijeme da shvate što se desilo, ali su prespori za mene i nikad me ne uhvate.

Mačke za udomljavanje

Volim se sunčati i igrati sa lopticama. Volim kad me teta nosi i kad mi tepa. Pristojna sam i uvijek kad netko uđe u prostoriju ja se javim i pozdravim sa Mr, Mr. I kad me netko pozove uvijek se javim.
Mogu reći da sam zgodna, skroz sam crne boje i dlaka mi je jako sjajna.
Ako me poželiš udomiti odmah ću ti reći da mi nije bitno kakve si boje, kakva ti je dlaka, nije mi važno da li pojedeš sve iz tanjurića, da li uspiješ nekoga opaliti po glavi i pobjeći.
Meni je bitno da me jako voliš, da me maziš i da mi tepaš, da se brineš o meni i da me nikada ne ostaviš.

Ako misliš da možeš to ispuniti i ako ti se sviđam nazovi me ili pošalji poruku na 091 391 4561.

STERILIZIRANA I CIJEPLJENA

Starost: 04/2014

Mačka je udomljena u prave ruke 🙂

 

dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
Da me pitate bez čega ne bih mogla zamisliti život rekla bih bez životinja. Mnogi ljudi traže sreću a ja ju osjećam svakog dana, sjaji u očima pasa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read