NaslovnicaKućni LjubimciZorro Peti, mačak s velikim srcem

Zorro Peti, mačak s velikim srcem

Zorro Peti, mačak s velikim srcem! Zorro Peti pronađen je na jednom gradilištu s teško ozlijeđenom zadnjom nogicom kojoj nažalost nije bilo spasa pa mu je amputirana. Također, Zorro je pozitivan na virus FIV – mačju imunodeficijenciju. (http://moj.pet-centar.hr/Pitajte-nase-veterinare-Macke/FIV-feline-immunodeficency-virus-macja-sida.-8006.html)

S tim virusom maca može NORMALNO ŽIVJETI!
Zorro je jedno predivno i predrago stvorenje koje će vam u trenutku osvojiti srce svojim veliki okicama. Veličina njegovog tijela samo je dokaz koliko veliko srce kuca unutra. Nevjerojatno je kako se dobro slaže sa drugim macama i psima.

Udomljava se isključivo u stan. Bez problema može ostati sam u stanu i 24h bez straha da će nešto srušiti ili uništiti. Bitno da ima svojeg mišića i lopticu, te topli krevetac… Bio bi savršen kao ljubimac osobi koja živi sama ili paru koji vodi miran i stabilan život.

Zorro Peti mačak za udomljavanje

Starost: cca. 2009/2010

Kontakt 098 872 178

Mačka je pod skrbi Udruge Ruka Šapi Pula.

dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
dr.vet.med. Svjetlana Prodanović
Da me pitate bez čega ne bih mogla zamisliti život rekla bih bez životinja. Mnogi ljudi traže sreću a ja ju osjećam svakog dana, sjaji u očima pasa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Must Read